Om oss

Mitt foto
Representerar 5 goa gubbar som gillar flugfiske. Medlemmar: Borgmästarn, Opossum, Dr Larsson, Slöjdlärarn och Surna Mange

söndag 4 april 2010

Rörd till tårar

En passande titel på onsdagkvällen då glädje blandades med förvirring när min kära sambo kommer hem "med ett litet påskbrev" och man får förmoda en tidig 30-årspresent. Fiskegarderoben bleknar i jämförelse. Oerhört rörd och tacksam över detta Helena! Det har nog inte skett utan viss inblandning av en del övriga medlemmar i klubben, i hemlighet, för trots att kunskaperna kring fisket har ökat mer eller mindre frivilligt så kunde nog inte detta fulländade inköp ske utan viss hjälp!



Öringpremiären gav ingen utdelning. Under ca 3h i strålande väder fiskade jag och "läppen" utan resultat. Övriga medlemmar kammade också noll då de fiskade ute på Tjörn. Men vi hade ju i alla fall tur med vädret som vi brukar säga!
Var ute ca 3h igår också och efter att ha missat 2st och med förra säsongens katastrofala resultat i bagaget så började man uppriktigt att tvivla på sig själv. Men så tillslut lossnade det. En mager stackare på ca 50cm som ändå var ganska pigg!
Det hela dokumenterades av "lilldoktorn" som också fanns på plats.



Vill avslutningsvis och på Ffkc:s vägnar önska lorden och övriga laxfiskare på väg till River Dee, Skitfiske!
/Dr Larsson

4 kommentarer:

  1. Undebart inlägg doktorn. Man förstår ju nu att dina underbara middagar, nu har givit resultat. Din kvinna har förstått att fiske kan betyda så mycket mer än att du är hemifrån, hon kan få en harmonisk sambo som kan bjuda på laxanrättningar.Gratulerar till havsöringen, tur lilldoktorn var med och dokumenterade.
    Återigen grattis

    Talas /mange

    SvaraRadera
  2. Vilken sjukt bra fruga du har doktorn, kan bara gratulera till din fenomenala present! Klockrent! Dessutom grattis till din utlekta öring och tack för skitfiskeönskningarna!

    SvaraRadera
  3. Skrev ett långt inlägg här om vilken bra fruga du har och vilken kanonpresent du fått, men det blev tydligen inte publicerat. Hur som helst, grattis till din öring (om än väldigt slank) och tack för skitfiskeönskningarna!

    SvaraRadera
  4. Härligt Doc!
    Först stort grattis till din nya stång.. Sin får man ju allt lyfta på hatten för vinsten i våran tävling "första havsöringen för i år" Där både du och jag delade jumboplatsen. Så extra kul att du kammade hem hela rasket. Känns som det går bra för dig nu Doc :)

    Ha D // Borgmästarn

    SvaraRadera