Om oss

Mitt foto
Representerar 5 goa gubbar som gillar flugfiske. Medlemmar: Borgmästarn, Opossum, Dr Larsson, Slöjdlärarn och Surna Mange

torsdag 22 april 2010

Mustachkampen


Nu Startar FFKC:s insamling till förmån för Prostatacancern.

FFKC har startat en egen insamling på http://www.cancerfonden.se/sv/mustaschkampen/Kampa/Insamlingar/?collection=2384.
Insamlingen startar 1 Maj tom den 28:e Maj, rakning ej före 23:00 den 28:e. Tanken är att vi via vår profil på cancerfonden.se/mustaschkampen, samt via vår blogg, skall vara inovatörer för flugfiskesverige, i kampen mot prostatacancern. Förhoppningen är att så många som möjligt av oss fiskebröder runt om i Sverige skall ha en välprydd överläpp.
Vi kommer veckovis presentera bilder på oss medlemmar, samt ta kort på övriga kamrater, och om dem godkänner det, publicera dem på vår blogg. Så "alla" som följer vår blogg, känner någon i FFKC eller du som sympatiserar med våra ideologier, "LÅT MUSTASCHEN VÄXA, FÖR ETT GOTT SYFTE".

FFKC har några regler kring kampen.
1, Övrig skäggväxt skall vara mycket välvårdad, daglig rakning är inget krav men förhoppningen finns.
2, Mustaschen får inte ansas, dock har vi stiftat begreppet läppkantsansning, vilket betyder att dem som har gåvan, kraftig skäggväxt, skonas något, och får slippa hårväxten i munnen.
3, Många kan tycka att Mustaschen är genant, men nu gäller "en för alla, alla för en.

Skicka gärna bilder till vår Mail, eller mms:a så publicerar vi bilder. Skänk gärna en slant till vår insamling genom att klicka er fram till vår profil på Rubriken, eller via cancerfonden.se



FFKC kommer under den årliga fisketävlingen Slumpriverchampionchip, ha insamlingsbössor samt arrangera lotterier och ha andra inkomstbringande aktiviteter, där pengarna oavkortat kommer skänkas till cancerfonden.

Talas Mange

9 kommentarer:

  1. Gott initiativ! Det här får man ju ta sig en funderare på...

    SvaraRadera
  2. Förresten, när går slumpriverchampionship av stapeln? Det eventet vill man ju under inga omständigheter missa!!

    SvaraRadera
  3. Självklart så ska du börja odla en riktig Lord mustasch. 28e maj går det stora eventet slumpriverchampionship av stapeln varmt välkommen broder..

    SvaraRadera
  4. Hehe, lätt för dig att säga som sitter ute i skogen. En annan rör ju sig en hel del på krogen i stora staden, men tjejerna gillar säkert en fet musch!?
    Slump-river datum är noterat :-)

    SvaraRadera
  5. Självklart är jag med... börjar min snorstoppar karriär den 1 maj :)

    SvaraRadera
  6. Gött att höra Storken, få med lite klassiska Strömstadprofiler så visar vi dem på Bloggen, tack för senast det blev en rätt skaplig skiva får man säga, måste vart något fel på Räga, jag var dålig i 2 dagar. Vi hörs, dags att hämta spöt på slottet och leta dig ner till Trollywood för lite laxfiske.
    Talas/ MAnge

    SvaraRadera
  7. Nu börjas det!!!
    Tänkte på det Ordförande att det är nog ingen ide att renovera något badrum då du och Bårda kanske kommer ha 30 avrakade mustascher i badrummet efter kl 23:00 den 28/5.

    /Dr Larsson

    SvaraRadera
  8. Vet inte om du borde gå i ide nu Doktorn....ingen som tycker att du passar i mustasch enligt eran omröstning ;o)

    /Dr. No

    SvaraRadera
  9. Hahahah ja det va ju en tanke. Men vi får helt enkelt chansa. Men som sagt nu börjar allvaret =)

    SvaraRadera