Om oss

Mitt foto
Representerar 5 goa gubbar som gillar flugfiske. Medlemmar: Borgmästarn, Opossum, Dr Larsson, Slöjdlärarn och Surna Mange

torsdag 3 februari 2011

Borgmästarn vad händer vi törstar?

FFKC har återigen haft en svag period på Bloggen. Men nu börjar återigen Peppningen inför öringpremiären, det går fort nu vi är snart där och måste därför snarast få till årsmötet, nobellmiddagen, Borgstroganoffs buffe´ ja kalla de va ni vill. Borgmästaren ta tag i de, sätt ut ett datum så kör vi.

Förövrigt känns de gött att Lärarn e i Sverige igen, har varit lite orolig för honom. Men enligt uppgift har han inte ens märkt av eventuella oroligheter, vet ej om de beror på hans iskalla nerver, att han varit relativt välmarinerad eller om det inte varit någon uppståndelse där han befunnit sig, hur som helst gött att han och frun e hemma.

Tänkte även rapportera lite kring flugbindarkvällen jag bjöd in till, där uppslutningen blev så där, beroende på jobb och annat nödvändningt för många av medlemmarna.
Jocke kom hursomhelst, doktorn anslöt, han band inget men åt en del semlor och drack en kaffehalv innan han blev tvungen att återgå till sin doktorsavhandling.
Men Jocke visade klass, han band riktigt fina flugor, jag gjorde ett försök att efterlikna hans bindteknik, men hade inte en chans. Han höll en helt annan nivå än vad jag var i närheten av. Antingen får jag börja öva ordetligt eller så blir det väl som vanligt, lat som man är, att köpa flugor när de börjar dra ihop sig.
Men de var trevligt att träffas, snacka lite fiske och se på Jocke när han konstruerade grymma alster.

Har även mailat en specialgäst till slumpriver, members ni vet vem jag menar, har dock inte fått något svar ännu, men jag tror de kommer snart.

Talas Läppen

6 kommentarer:

  1. Man tackar för alla oroliga sms, märkte inte av oroligheterna nånting, låg mest (med frun)och snorklade. Såg en hel del härliga fisksorter, från muräna till färgfulla akvariefiskar. Konstigt att man låg och tänkte på flugfiske just då. Som sagt så längtar vi nog alla till ett jävla årskalas, modell större.
    Blöta pussar från "The skinnteacher"

    SvaraRadera
  2. Ja ännu en gång så får man stå med skammen :). Men självklart så ska vi ha vårat årsmöte/årsfest.Vad tror våra ärade medlemmar om den fredagen 25/2? Det har ju varit en intensiv vinter för oss flesta så lite klubbdricka ska ju vara på sin plats.

    Tight Lines Ordförarn

    SvaraRadera
  3. Tjena Members vi fick ett mail,

    Hej!
    Jag har precis läst en stor del av er blogg och kom precis på mig själv i djupa tankar långt bort med spöt i hand.
    Inspirerande blogg!!, hälsa övriga medlemmar det också!
    Vi önskar er hjärtligt välkomna till våra vatten som öppnas i månadsskiftet april,maj.
    Vi erbjuder både strömflugfiske och sjöflugfiske i avskild och storslagen natur på fiskens och naturens villkor!

    Gå gärna in på vår hemsida för mer information..
    Varma hälsningar
    Petter Jacobsson
    Tiveden flyfish
    070-3391424
    www.tivedenflyfish.se
    Nått att prata om på årsfesten, dels att vi faktiskt fått ett mail, men det verkar ju ffa vara ett fint ställe, gå in och kolla på ovanstående adress.
    Talas Läppen
    Talas läppen

    SvaraRadera
  4. Viktigast av allt just nu måste ändå vara att spika ett datum för Slump River Championchip!
    Hälsar Regerande Champ från Amsterdams flygplats hehe

    SvaraRadera
  5. Gillar inte censuren som denna klubbens admin. kör med...
    Boys, ni har faktiskt fått fler mail men det kanske inte passade att lägga ut nu utan sparas tills när årets Tango-kamp kör igång igen!? Du "sLäpp en" har du fixat mitt rookiespö ännu? Jag måste ju ha nåt att svinga med i vår!

    SvaraRadera
  6. Tjena Tobianus.
    Ja de blev en censur men den kommer publiceras när de är tillfälle. Ditt spö är inlämnat och han har lovat att höra av sig, skall gå förbi någon dag och höra hur de går för han. Tror och hoppas att de skall vara åter i ditt bagage tills 1 april, du har lite tid att leta upp din rulle och lina tills dess.

    Talas ve pradas te helga

    SvaraRadera