Om oss

Mitt foto
Representerar 5 goa gubbar som gillar flugfiske. Medlemmar: Borgmästarn, Opossum, Dr Larsson, Slöjdlärarn och Surna Mange

söndag 2 januari 2011

FFKC ligger alltid steget före

Någon (Granen) har en tid trott att hon/han eller båda tillsammans blåst FFKC så hårt. Men Ack vad vad hon/han(Granen)bedragit sig.

Vi i Styrelsen har på många sätt infiltrerat fältet, våra riddare har rent verbalt spionerat i veckor, vår IT sektion har via Ip adresser knäckt Granen och när tillslut vår "Undercover spexare" -Lärarn- gav Granen vingen på flugan, genom sitt fejkade konjaks inlägg, så nöp hon hela kroken direkt.

En tid har It-sektionen via sin "GSI" hacker kontakt följt Ip adresser, har listat ut vilken stad Granen kommer från, vilken del av staden hon bor i samt att hon använder sig av Google chrome som sökmotor.

Som du förstår Granen så är du avslöjad, vi har varit i princip säkra under några veckor men den 2:e Januari var bevisen säkrade. Om du vill bli publicerad på vår sida så kan du få bli de, ett kort är taget utan att du vet om det, du kommer snart förstå att vi knäckt dig utan att vi kommer behöva röra ett finger.

Så Granen tack för en rolig tid, om du vill får du bli vår hedersmedlem och då publicerar vi bilden, i framtiden kanske även du får skriva någon krönika eller liknande på vår blogg. Om du inte vill bli offentliggjord så trycker vi på "deleteknappen" på din signal, och allt är glömt.

Man tror kanske att 5 flugfiskegrabbar är helt blåsta, men men man vet aldrig vem man startar ett ordkrig med :)

Talas Läppen

4 kommentarer:

  1. Mr Salmo Salar och Ammodytes tobianus5 januari 2011 kl. 08:07

    Men all data-"hacking" gjorde ju inte att nördometern gick ner direkt...även om Läppen helt säkert avgudar GSI-gubbsen (nån svensk film-grej eller hur?)och tycker att det är det coolaste som finns!!
    Det har varit ball att följa rovfisket på den nu utrotningshotade arten Sofietres Granilitus så lite tråkigt är det att den fula fisken nu är fångad, rensad samt nu ligger och svettas på grillen. Gott iaf. att vi (Odlarna) då förhoppningsvis är off the hook?

    SvaraRadera
  2. Meh, jag tyckte ju han/hons svar var så roliga att läsa juh :/ . Jaja kanske kommer fler :D Mvh Jocke T

    SvaraRadera
  3. Svårt AfterSkid loaded nu, men läsare i allmänhet och Jocke i synnerhet, jag tror inte Granen viker sig av detta. Det kommer mera Jocke, det är jag i pricip 100% säker på.
    FFKC har ju tyvärr inte lurat speciellt många laxar under sina år tillsammans, men idag har 2/5 delar av FFKc fått ner ett antal Banan/Lax, och som vi alla vet så är ju Doktorn alltid Go, men med lite alkohol i kroppen så bara ökar ju Doktorn och ger sig aldrig...
    Talas
    Läppen

    SvaraRadera
  4. God fortsättning alla fiske freaks!!!
    Granen ja , tråkigt att hon gått i dvala , er blogg har efter hennes rappa kommentarer tappat i princip allt.
    Håller med Läppen om att den sista kommentaren på Lärarns inlägg måste varit en "copycat"
    Inget flyt i texten så som vi trogna läsare kände Fröken Sofies vassa penna så var detta bara en dålig kopia.
    Nä Läppen hoppas som du att detta inte var de sista vi hörde från "Granen"
    Talat med både Ingmar och Torkel Norling i veckan som gick och dom som jag beklagar.
    Höres "Black Booby"

    SvaraRadera