Om oss

Mitt foto
Representerar 5 goa gubbar som gillar flugfiske. Medlemmar: Borgmästarn, Opossum, Dr Larsson, Slöjdlärarn och Surna Mange

fredag 10 december 2010

Granlund vem fan e de

Ok true members nu har den levande legenden Ann Sofie Granlund alias "GRANEN" varit inne och kommenterat. Har inte en aning om vem hon är men det är ju roligt med besökare. Följande skrev hon i en kommentar på vår sida.

"Surfade in på er sida när jag Googlade på NÖRD!!!! Läppen........LÄGG AV!!!! Men Lärarn såg ut som en rekorderlig karl , lite väderbiten och ruffig men söt på ett naivt sätt. Jag gillar fisk men inte Torskar som ni.
MVH Ann-sofie Granlund"

Granen ja Lärarn e go på alla sätt. Om man googlar NÖRD så tycker jag inte det finns så mycket att tilägga, säger mer om dig än om oss, och nej vi har inte provat att googla NÖRD. Däremot googlade jag Ann Sofie Granlund och fick detta bild svaret



OK Granen hoppas du fortsätter följa vår blogg, stör du dig på våra bilder i look a like tävlingen så skall du få se om 4 månader när mustaschkampen drar igång, då blir det bilder.

Ha ha undrar vem du är

Talas Läppen

6 kommentarer:

  1. Det verkar som "frun" för hålla i läraren då andra anonyma skogsobjekt söker partner i klubben.
    Talas Frun

    SvaraRadera
  2. Hmmmm önskar bli tilltalad "fröken Sofie" om jag får be. Träffade tydligen en öm tå längst ner i vadarbyxorna!!!! (S)läppen klarar inte kritik och han vaklar under press.
    Ja lärarn ger mig små härliga pirrningar i magtrakten.
    Har lagt till er i mina favoriter, inte för att ni är några utan för att ha lärarn nära..
    MVH Ann-Sofie Granlund

    SvaraRadera
  3. Ok den får du Granen.
    Känns roligt att du lagt till oss som favoriter, även om det bara är för Lärarns skull, men sidan har ju trots allt fått en besökare till.
    Fröken Sofie, läppen (vaklar) vacklar inte under press, han blir bara mer inspirerad till att publicera.

    Talas Läppen

    SvaraRadera
  4. Hahahahaha en liten go vinter debatt. Trevligt med kvinnliga besökare på sidan! Att Läran är stekhet har vi ju vetat i många år.. Det är något med skinnet. Som sagt när våran egen redaktör Läppen skriver så berör det. Och det är ju det som är hela grejen.
    TL//Orföran

    SvaraRadera
  5. Vaklar=ordvIts
    vak, fiske ,fiskar,vatten,rörelse ,trodde (s)läppen var Den smartaste i gruppen men men...
    (KANSKE SKALL SKRIVA MED VERSALER SÅ DEN LILLE SPJUVERN HÄNGER MED.)
    Ja det skall blI trevligt att följa eran sida Och kanske ge er några Tips oxå.

    MVH Ann-Sofie Granlund

    SvaraRadera
  6. Fröken Sofie ok visste inte att du var så vass, känns som att du är Göteborgare då du bjuder upp med Oldsberg -på spåret- humor, då e vi med i den matchen.
    Ja tips är ju alltid tacksamt, vi Harr mycket att läraRN.

    Talas Läppen

    SvaraRadera