Om oss

Mitt foto
Representerar 5 goa gubbar som gillar flugfiske. Medlemmar: Borgmästarn, Opossum, Dr Larsson, Slöjdlärarn och Surna Mange

torsdag 11 mars 2010

Borgmästaren utökar


Borgmästaren har utökat sin, redan breda, arsenal med flugfiske utstyr. Efter långa samtal, med i allmänhet laxfiskare och i synnerhet Lorden, har borgmästaren valt att höja ribban och bli laxfiskare. Borgmästaren har många bra egenskaper, och vi som känner honom vet att när det gäller familj, arbete och fritidsintressen så lämnas inget år slumpen. I detta fall ledde hans nogrannhet till ett utomordentligt bra val av fiskeutrustning. Han slog till i måndags, och vi vet att när han väl bestämmt sig så blir det allvar, spöringarna kommer att gå varma.
Så kära läsare njut av Bockens skönhet, i bildformat, ser lite likheter mellan Bocken och Ferdinand. Tjuren sitter under sin korkek och luktar på blommorna, bocken sitter på sin altan och luktar på korken, men inte konjaks korken, utan spökorken.

Talas Mange

3 kommentarer:

  1. Hehehe nja bli laxfiskare kanske är väl tilltaget men bredda fisket skulle jag nog kalla det. Har svårt att se att detta fisket ska kunna konkurera med ett torrflugefiske efter öring. Men men den som lever få se. Fint skrivet iaf man blir rörd när Läppen sätter sig bakom tagenterna...

    Mvh Borgmästarn

    SvaraRadera
  2. Hehehe! Alldeles lysande. Jag ser framför mig hur Borgmästarn luktar på spökorken!

    Vi får hoppas att det blir spöböj i LPXe:t under sommaren för då är han fast, för alltid.

    Visst är det fantastiskt att fiska gulbuk med lätta grejer och en E-tolva, men det är fullständigt ojämförbart med när en storlax drar i på flugspöt.. Först då förstår man meningen med livet!

    SvaraRadera
  3. Och nu är han redan klar för Orkla v.31 - vilken jävla kometkarriär som laxfiskare!!

    SvaraRadera