Om oss

Mitt foto
Representerar 5 goa gubbar som gillar flugfiske. Medlemmar: Borgmästarn, Opossum, Dr Larsson, Slöjdlärarn och Surna Mange

onsdag 28 juli 2010

Orkla by night

På fredag natt beger sig FFKC:s laxsektion, samt vår egen hangaround Rikkard iväg till Orkla. Vi åker tillsammans med Lorden, Sluken, Orkla Ola samt två killar vi ej träffat, för att ge oss på laxfiskekonsten. Enligt rapporter så verkar fisket lovande i de Norska älvarna. Lorden och co har ju fiskat bra i surna, Jocke har varit med Tellis i Orkla och fiskat bra. Jocke har delat ut en del riktigt giftiga tips på flugor. FFKC skall givetsvis lägga in lite bilder efter resan, förhoppningen är att vi för en gångs skull skall visa lite fiskebilder. Lorden kommer säkert att uppdatera från orkla på sin blogg.
Det är bara Onsdag men väskorna är packade, Conjaken liggger och åldras i bagaget, Bocken Dekanterar sina Tetra viner, Doktorn har återigen öppnat portarna till sin magiska fiskegarderob och Rikkard står nog i grytorna.
Lärarn och Opposum börja fiska lax, ni lämnar tomrum när ni inte åker med.
Hittade en film på youtube på sträckan Loe vi ska fiska kolla 6,36 in i filmen. http://www.youtube.com/watch?v=HnA9kg4m1TE&NR=1

Talas FFKC
Mange/ordförarn

2 kommentarer:

  1. Nu är det nära gubbar! Precis som Solhems-Mange skriver så kommer min blogg att uppdateras dagligen, så ni som inte är med kan ändå ha lite koll på vad som händer =).

    SvaraRadera
  2. Fan gubbar, har ni lagt ner den här bloggen eller!?!

    SvaraRadera