Om oss

Mitt foto
Representerar 5 goa gubbar som gillar flugfiske. Medlemmar: Borgmästarn, Opossum, Dr Larsson, Slöjdlärarn och Surna Mange

fredag 11 juni 2010

SRCC 2010

Till slut! En liten sumering av 2010 års upplaga av SlumpRiverChampionChip.

Först ut så klart! FFKC:s ordförande Borgmästare Borgström övervakade tävlingen och styrde rutinerat hela arrangemanget med fast hand. Vi tackar honom och frun för deras generösa gästfrihet och ser förväntasfullt redan fram emot nästa års tillställning. Med en årlig dubblering av antalet deltagare och den positiva respons som tagits emot så kommer nog även resterande byggnader på herrgården behöva tas i bruk till nästa år.


Borgmästarinnan övervakade det hela tillsammans med FFKC:s blivande ordförande på tillväxt som hela tiden frågade varför inte alla flugfiskade?


SlumpRivers egna och enda guide uppvuxen vid älven visade generöst och vant hur några heta platser fiskades av. Klubbens sekreterar Surna Mange samt vinnare av den interna mustasch-kampen Pål lyssnade uppmärksammt.


Slöjdlärarn blötte ner flötet iår och fångade stadig på fötterna inte mindre än 2 fiskar. Tidtagningen överläts till vår ordförande. Till vänster i bild i en prydlig mustasch fin besök från Vänersborg; Svante.


Sekreterarns och ekonomiansvariges respektive och numera vana SlumpRiver fiskare preserade fina resultat och såg ut att trivas vid älven.


2010 års vinnare vid sitt basecamp. Dominerade från början till slut, trots första gången vid älven. Under paraplyt bjöds FFKC medlemmar tacksamt på 12-årig Bowmore. Vi gratulerar återigen och passar på att påminna om att hämta hem sitt fina vandringspris som han glömde på herrgården.

Arrangörerna tackar samtliga deltagare och sponsorer för en trevlig dag och säger på återseende 2011!
/FFKC

2 kommentarer:

  1. Återigen vill jag tacka för ett fullständigt glimrande arrangemang och återigen vill jag dela med mig av segerns sötma till guiden som vid upprepade tillfällen inför tävlingen pratade om "guidens kurva". Ny vid ett vatten lyssnar man givetvis på råd från en orts och mycket riktigt kläckte det dagsländor i mängder på detta hotspot. Det var bara att följa dessa sländor, som attraherade mört i mängder, med min maggot för att på så vis plocka hem det åtråvärda vandringspriset. Ett vandringspris som för övrigt bör fraktas i en stor kartong till Gbg för att inte undertecknad ska bli åtalad för "förargelseväckande beteende". Nästa år hoppas jag få med mig flera fiskevänner från storstaden till detta fantastiska event.
    Ödmjuka hälsningar,
    Lorden Gunlycke (SlumpRiverChamp)

    SvaraRadera
  2. Toppklass doktorn, du saknades i Sälen, ser att min redaktörsroll är hotad.
    talas Mange

    SvaraRadera