Om oss

Mitt foto
Representerar 5 goa gubbar som gillar flugfiske. Medlemmar: Borgmästarn, Opossum, Dr Larsson, Slöjdlärarn och Surna Mange

torsdag 27 maj 2010

Nu skördar FFKC frukten

Imorgon smäller det, slumpriver går av stapeln och prydnaderan ryker och sprids med vinden över Åsakas djupa skogar.

FFKC:s styrelse har idag haft upptaktsmöte inför tävlingen. Specialinbjudna var givetvis guiden samt den lilla gittaristen som har fixat en del exteriöra finesser inför tävlingen.
Det har under dagen varit svåra beslut som fattats, det är inte lätt att planera stora evenemang, men det är roligt och vi är förväntansfulla inför morgondagen, hoppas att vädermakterna är med oss.
Vi i FFKc är ju i princip alltid överens, men idag när vi skulle gå ner med ordföranden till älvkanten för att kolla förutsättningarna får vi se detta:



Det är ju egentligen goda avsikter han har borgmästaren, men då barn och ej så inbitna fiskare förhoppningsvis kommer att deltaga på tävlingen fick vi tillsammans gå emot vår ordförande och öppna upp älven för valfri fiskemetod.

Så till kampen.
de flesta av oss har kämpat länge nu, vi har blivit fler och fler som odlar, men så kommer idolen, där han efter ca 1 veckas sparande bjuder upp till dans ordentligt, fy f-n va den knäcker


Svårslagen är en underdrift

Och till oss andra, som väl efter Pålles uppvisning får anses som pojkar


skam den som ger sig, gott jobbat Kjellberg, ett tips är ögonbrynsfärg, har jag hört.


Petter är ju också helt klart grym, han har ju detta med stylingen i sig, att han tidigt visste sig passa bäst i en skruvad prydnad tydliggjorde han tidigt, och visst får man säga att han hade helt rätt.



Tillslut kom den, och den var värd all väntan, oppossum presenterar en vacker prydnad.


Vår egen guide har ju presenterat sina prydnader med olika teman såsom djur, grimaser men nu är han i sitt rätta element, han fiskar ju inte som bekant så mycket, nu förstår vad han gör av sin fritid, på Näls Bibliotek.



Vargöns stolthet, visar sig vara lite utmanande och visar hud på bloggen, respekt Stahle.



Ordförande Borgström, det räcker nog så.



Läraarn ser ju bara bättre och bättre ut i sin prydnad, hör bara positiv respons, jag tror han behåller den.



Det dröjde länge innan han fick en röst, svårt att förstå det, hans prydnad är ju väldigt tight egentligen. Eftersom att underteckand har webbansvaret så kan ju jag se vem som gett han rösten, och ledtråden är att den kommer från Frändefors, av en kvinna, runt 50 år som händelsevis är gift med doktorns pappa, men visst alla röster räknas.



I år har jag inte använt mascara i den, trots att framstegen för mig är stora så har man ju väldigt långt kvar till många andras nivåer.

Avslutningsvis, imorgon hoppas vi på en bra insamling till Cancerfonden, dit man som vanligt kommer genom att klicka på rubriken.

FFKc tackar för ett bra arbete av alla deltagare i vår egen prydnads tävling, nästa år hoppas vi på ännu större uppslutning.

Sketfiske på er imorgon

Talas Mange

2 kommentarer:

  1. Tack för en härlig tillställning! Det är svårt att beskriva i ord hur stolt undertecknad är för att ha fått sitt namn skrivet på vandringspokalen =)

    SvaraRadera